Fiorentina yeni hocasını resmen açıkladı

Sözleşmesi sona eren Vincenzo Italiano ile yollarını ayıran Fiorentina, teknik direktörlük için son olarak Monza'yı çalıştıran Raffaele Palladino ile anlaştı.

Haber Merkezi - NTV Spor 04.06.2024 - 18:03
Fiorentina yeni hocasını resmen açıkladı

İtalya Serie A Takımı 'da, teknik direktörlük görevine getirildi. ile yollarını ayıran "Mor Menekşeler", Palladino ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

➡ TRANSFER HABERLERİ

"PALLADINO SAYISIZ TEKLİFE RAĞMEN BİZİ TERCİH ETTİ"

Fiorentina Başkanı Rocco Commisso, 40 yaşındaki teknik adamın transferiyle ilgili olarak "Sezonun bitiminden birkaç gün sonra, gelecek sezonu mümkün olan en iyi şekilde planlamak amacıyla, Raffaele Palladino'yu yeni teknik direktörümüz olarak karşılayabildiğim için çok mutlu ve gururluyum. Raffaele projemize güçlü bir şekilde inanıyor. Öyle ki, aldığı sayısız teklife rağmen bizi tercih etti. Onun coşkusu, azmi ve çalışmaya olan güçlü bağlılığı sayesinde hep birlikte önemli başarılar elde edebileceğimizi umuyorum" ifadelerini kullandı.

İTALYA LİGİ HABERLERİ 

73 MAÇTA 26 GALİBİYET

2022'den beri 'yı çalıştıran 40 yaşındaki teknik adam, İtalyan takımının başında 73 maça çıktı. Palladino'yu bu karşılaşmalarda 26'şar galibiyet ve mağlubiyet ile 21 beraberlik elde etti.

Sayfa Yükleniyor...